Gespreid Betalen

termijn-betalen

let_op_geld_lenen_kost_geld

Rente? Weg ermee!

Betaal nu in 10 termijnen tegen 0% rente.

Marka Meubel en slapen biedt u de mogelijkheid om aankopen in 10 maanden te betalen met 0% rente.

Na de looptijd van het rentevrije krediet is er geen openstaand saldo meer. U hebt dan dus alles afgelost zonder dat u enige vorm van rente heeft betaald.

De actie geldt voor alle aankopen in één van onze winkels, een aankoop kan bestaan uit één of meerdere producten. Dus als u bijvoorbeeld twee boxsprings van 500 euro kiest, kunt u de aankoop van 1000 euro in het totaal in 10 maandtermijnen van 100 euro betalen.
De rente vrij krediet actie kan in onze winkels aangevraagd worden op het moment dat u tot een aankoop over gaat. Bij de aanvraag hebt u een geldig legitimatiebewijs en uw bankpas nodig. Deze rentevrij krediet actie wordt ondersteund door Santander. Vraag voor meer informatie onze medewerkers in onze winkels.


 

Rekenvoorbeeld

rekenvoorbeeld 0% rente actie


0% rente Marka Meubel en slapen is een niet-doorlopend goederenkrediet. Vraag naar de (product)voorwaarden en het standaard informatieblad in de winkel. Toetsing en registratie BKR. Marka Meubel en slapen treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander en Marka Meubel en slapen geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

 

Login

Lost your password?